Published with Blogger-droid v1.6.9
Matlagare: Ann-Sofie
Lammfärsbiffar:
500 gr lammfärs
2 tsk salt
vitlöksklyfta
gul lök
färsk hackad mynta och oregano
2 msk tomatpuré
!/4 tsk kanel
svartpeppar
Toms sommarsallad:
4-5 rödbetor
6-8 färskpotatisar
2 salladslök
Dressing:
1 msk vinäger
1 tsk senap
krossad vitlöksklyfta
2 msk olivolja
Blanda färs och salt. Rör i tomatpuré och övriga kryddor, lök och vitlök.
Forma avlånga biffar, stek i olja.
Koka potatis och rödbetor i var sin kastrull. Låt svalna något. Skala rödbetorna.
Dela potatis och rödbetor i klyftor, häll på dressingen. (ta bort vitlöken)
Strö över hackad salladslök.
Att äta till: lebne och bröd
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar